Reunió del 6 de setembre de 2022. «La presidenta» d’Alicia Giménez Barlett

Resum de la nostra coordinadora Conxa.

Una novel.la que gairebé a tothom ha agradat, molt ben escrita, fàcil de llegir i amb tocs de humor, però també una persona ha dit que li ha semblat una mica pobre.

Hem de dir que qui hagi llegit a Alicia G. Barlett en les històries de Petra Delicado no sembla escrita per la mateixa autora donat que és més “simple” podríem dir, cosa que no desmereix en absolut l’argument de La Presidenta.

Ha agradat molt la idea que les protagonistes siguin dues germanes policies “novates” a qui se’ls encarrega la investigació de la mort de la presidenta de la comunitat Valenciana amb tota la voluntat de que fracassin i no descobreixin la veritat dels fets.

És una novel.la fresca però que parla de molts temes; corrupció entre les altes esferes polítiques, entre la policia, jutge, també parla de homosexualitat, de veganisme,  de marginats …

És una crítica a la societat valenciana, que per altra banda podria ser a qualsevol altra comunitat. 

Tots nosaltres hem coincidit  en que les dues germanes Miralles són uns personatges que podrien continuar apareixent en properes històries.

La nota mitjana ha sigut un 7.

Per anar a sopar les Miralles hauran de posar un “su turno”, com a la peixateria perquè tothom vol sopar amb elles, alguns també inclourien el Boro i també qui voldria anar al poble de les germanes per poder gaudir del Arròs al forn que fa la mare.

Fins aquí el resum de la primera sessió d’aquest curs.

Aprofito per donar la benvinguda a les persones que s’han incorporat recentment al nostre Club això vol dir que cada cop més la lectura i en aquest cas de  novel.la negra, va guanyant adeptes.

Petonets per a tothom .

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s