Reunió del mes de novembre: «La novia vestía de negro» de Cornell Woolrich. Homenatge al Luis Lorenzo.

Resum de l’Arantxa Arcaute.

Títol : La Novia vestia  de Negro

Autor: Corwell Woolrich

Una enigmàtica dona (que sempre vestia de negre) que s’esvaeix desprès d’uns assassinats sense senya comparativa i que va deixant darrera un rastre de morts. L’inspector Wanger no creu en els fantasmes, (no existeixen), per això no deixarà titella sense cap en el intent d’esbrinar i donar caça a la sempre desapareguda misteriosa dama .

 La investigació de l’inspector Wanger manté obert un punt d’intriga fins el final. Una novel.la que no presenta una gran qualitat literària sense restar oculta la bona idea inicial. Una novel.la bàsica, previsible i amb un so (que en moments concrets) que frega la línia que separa la mort negra de la grotesca. Nota : 6,50

En acabar la reunió ens van reunir amb la resta de companys congregats per fer un homenatge al nostre company Luis Lorenzo que ens va deixar. En Luis va ser un home peculiar en tot allò que envoltava la  seva vida. Aquesta peculiaritat anava acompanyada d’una gran generositat. De tots és coneguda la gratuïtat d’en Luis. Era una continua en la relacions amb ell la gratuïtat i la gratitud. Tots guanyaven en la proximitat.

Carmen la seva companya de vida (durant 25 anys)  va compartir amb nosaltres anècdotes de la seva vida amb ell, inclús ens va transmetre la tranquil·litat (incloent la part divertida d’en Luis) que el va acompanyar fins el final.

Gràcies Luis per ser-hi amb nosaltres avui també, que no t’acomiadem (et recordarem sempre) t’emplacen a cada reunió d’aquests amics de la novel.la negra d’Altafulla.

Luis siguis a on siguis descansa en pau.

ELS TEUS COMPANYS NEGROTS

A. Arcaute

Propera reunió el 7 de desembre a les 19 hores al local de coworking del carrer Vinyet

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s