Reunió del 6 de maig de 2019

incognitus-2-652x1024La tarde del 6 de maig vam fer la reunió mensual a la biblioteca per comentar l’últim llibre que hem llegit: Incognitus: nos vigilan de Mª Antonia Huertas.

La assistència va ser bona, 11 persones, per més que només dues havien acabat de llegir el llibre, dues més l’estaven acabant i a la resta els hi faltava massa pàgines per poder opinar.

La  novel.la ha sigut bastant fàcil de llegir, excepte la part en la que es parlava de temes de ciberseguretat i hackers etc. , però també la autora intenta fer entenedora la seva narració.

Aquest és el segon llibre sobre Beppa Mardegan, analista de Interpol, però pot ser llegit sense saber res del primer, de tota manera el haver-ho fet ens permet situar-nos amb més familiaritat amb els personatges.

Hi ha dos trames paral.leles, una ens situa l’any 1982 i serveix per poder esbrinar la veritat sobre la mort de Flora, mare de Beppa, morta en un atemptat terrorista, Va ser víctima o botxí?

L’altre ens situa l’any 2016 quan Beppa  haurà de treballar amb els seus companys per evitar un atac  ciberjihadista en una cimera internacional a Barcelona.

La autora domina el tema del que parla , ciberdelinquència, ciberterrorisme,  internet…i fa pensar que aquest tipus de delictes dels que encara no sabem gaire han arribat a les nostres vides, i per desgràcia, no marxaran.

El final de la novel.la ens ha semblat una mica fluix i massa obert, suposem que Mª.Antonia Huertas ho ha fet per poder continuar amb un tercer llibre sobre Beppa i la resta de personatges tal com ens va dir quan va venir a presentar el seu llibre.

Resum:

Nota, 7,25

Sopar: una persona voldria anar amb l’autora , una altre amb Patrick, i una altre amb Caterina i Patrick però hauria de fer el sopar Abelardo, pare de la Beppa.

Conxita N.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s