Reunió de l’1 d’octubre de 2018

maurizio-de-giovanni-el-invierno-del-comisario-ricciardi-D_NQ_NP_951755-MLA25567983574_052017-FMaurizio de Giovanni; escriptor italià (1958) la seva vida laboral, en gran part, la va dedicar a treballar a la banca. Quan ja tenia 50 anys es va decidir per a l’escriptura. La seva primera novel.la es va publicar a l’any 2011 l’Hivern  del comissari Ricciardi, que va ser el principi d’un recorregut d’èxits de la mà d’aquest comissari. Altres: La primavera …., L’estiu …, La tardor.

 

Resum i sinopsis: L’hivern del comissari Ricciardi

El comissari ha heretat de la seva mare un estrany poder: veu l’últim gest de les víctimes per mort violenta i pol escoltar les seves últimes paraules. En aquest primer cas com a comissari es troba en els camerinos del teatre “San Carlo di Napoli”  a on un tenor ha sigut assassinat. Com sempre es complirà la llei d’en Ricciardi: “les víctimes d’un crimen , siguin d’on siguin, rics o pobres, sempre moren per fam o per amor” Amb aquets relat comença la sèrie de novel·les del comissari Ricciardi

 

Valoració per part del grup

En general ha agradat força i ha trobat els personatges ben dibuixats però no és una novel.la potent, sense sorpreses i amb recorregut semblant a un conte de por. Moderadament negre.

 

Valoració: 6,5

 

A.Arcaute

 

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s