Reunió del mes de gener de 2023: «Piel quemada» de Laura Lippman

Resum de la nostra coordinadora Conxa:

Crec que no m’equivoco quan dic que portem una bona temporada encertant amb les novel·les que llegim o com a mínim la majoria dels membres del Club hem gaudit bastant amb les lectures.

També volia donar la benvinguda a totes les persones que últimament han vingut a formar part de aquest grup de lectors i lectores de novel.la negra. Gràcies a tots perquè és la manera de mantenir ben viu aquest meravellós Club de lectura.

Ara faré un resum de les opinions que, en persona o via correu, han manifestat tots aquell que van llegir Piel quemada de Laura Lippman.

El llibre ha agradat a la majoria de nosaltres però també ha hagut qui creu que li sobren pàgines, i tots hem coincidit que es tractava de una novel.la psicològica.

Els personatges molt ben descrits, la Polly és una dona que malgrat haver tingut una vida difícil (parelles violentes) és capaç d’esperar durant més de vint anys per aconseguir allò pel que ha lluitat durant  tant de temps, encara que hagi de deixar pel camí a l’Adam. No hem d’oblidar que també és capaç d’assassinar.

La resta de personatges, tret de l’Adam, són pobres de mires en comparació amb la protagonista. És difícil trobar algú recte i amb valors. La autora critica la societat americana: la corrupció policial, judicial, maltractaments a la dona. Està ben construida.

El final és sorprenent.

Petonets per a tothom.

Anuncio publicitario
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s