Reunió del 2 de juny de 2021. «Alguien a quien conoces» de Shari Lapena

Resum de la nostra coordinadora Conxa.

El passat dimecres 2 de Juny vam fer la nostra reunió mensual va ser amb menys persones de las que som habitualment però vam gaudir amb la mateixa intesitat de sempre, haig de dir que aquells que no van poder assistir ens van enviar les seves opinions això fa que el resum hagi pogut tenir en compte totes les impressions sobre aquesta novel.la.

Tothom ha coincidit en que és una novel.la de fàcil lectura i que, amb una excepció, ha enganxat des de l’inici.

A la trama principal se li afegeixen altres, cada cop hi ha més sospitosos del assassinat de una veïna d’aquest tranquil barri residencial americà. Els capítols són bastant curts i estan escrits en tercera persona, escepte un que està escrit en primera. Els personatges estan molt ben definits tan els principals com els secundaris. Hem constatat que el paper de les dones en la novel.la són molt importants i parlen clarament entre elles dels problemes quotidians, no tant el dels homes que queden bastant difuminats. Es descriu una societat amb molts secrets que poc a poc i molts cops de manera inesperada fa que no puguis intuir el pròxim moviment que faran els personatges. També ens mostra els problemes entre pares i fills adolescents, entre parelles i entre veïns. Però també parla de la profunda amistat que pot sorgir entre veïnes.

En resum crec que tothom ha passat una bona estona llegint aquesta novel.la que potser és més un thriller que novel.la negra clàssica.

Per anar a sopar guanya, de carrer, l’Olivia, també l’adolescent hacker té dos peticions. També el Robert té una petició, també la difunta Amanda i un de nosaltres no troba ningú prou interessant com per sortir a la nit a sopar.

La nota mitjana aconseguida és 7,5.

Petonets i cuideu-vos molt

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s