«El hada carabina» Daniel Pennac

el-hada-carabina

Resum de la Maria Bestard sobre la reunió del Club el 6 de febrer de 2017, enviat per correu electrònic a tots els membres:

«Bona tarda a tothom,

La reunió d’abans d’ahir va donar de nota mitja un 8,2 a “El hada carabina” i guanya per anar a sopar amb ell en Pastor, seguit de prop pel Benjamin.

Ja heu pogut llegir els comentaris apareguts al watsapp. Respecte als dels que érem a la reunió i ens havíem llegit el llibre, la impressió general és que de totes totes es tracta d’una novel·la negra diferent de les que havíem llegit fins ara. Qualificatius com: humor esperpèntic; llenguatge barroc; difícil de llegir però li dones l’oportunitat i l’entens; manca d’estereotips, etc. ens la definien molt bé i tots estàvem d’acord. Cal destacar, al meu parer, apart de l’humor i el surrealisme del seu estil, l’absència de tòpics i també la imprevisibilitat dels fets. Tal qual un conte, negre per suposat. Segons les pròpies paraules d’en Pennac, que va dir: “Voy a divertirme dándole la vuelta a los estereotipos; y no a uno, sino a todos, de manera sistemática”.

 

 

Esta entrada fue publicada en Lectura del Mes. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s