Reunió del mes del 5 de maig de 2021: «El salto de la araña» de Graziella Moreno

Resum de la nostra coordinadora Conxita N.

EL SALTO DE LA ARAÑA de Graziella Moreno.

El 5 de Maig vam fer la reunió mensual del nostre Club, encara que continuem fent-la virtual és una manera de no perdre el contacte amb tots els amics i també de seguir tenint ganes de llegir i compartir les nostres opinions.

El llibre de Graziella Moreno ha agradat a gairebé tothom per més que no ho considerem que sigui una novel.la negra sinó més aviat psicològica, tenebrosa o crònica de successos.

El fet que estigui escrita en primera persona li dona agilitat i fa que entris en la vida dels personatges amb molta facilitat, però hi ha diverses situacions que queden en l’aire i queden bastants obertes,

L’escriptura és fàcil i descriu molt bé la realitat de uns joves que de cop es converteixen en una família però encara no han madurat prou i segueixen ancorats en les seves addiccions i problemes d’adolescència, cosa que els capgira la vida de mala manera. Ens mostra com és de tòxica la relació dels protagonistes i que unes males decisions comporten una vida molt turbulenta.

La personalitat i homosexualitat del Dani està tractada amb molta claredat, i amb un punt de tendresa diria, és un personatge molt valorat per tots nosaltres,

Com no podia ser d’altra manera la autora utilitza molt correctament els termes jurídics, això ens ho  ha fet veure els nostre company Luis.

Crida l’atenció que el Dani no lluiti per demostrar la seva innocència, però quan coneixem el desenllaç entenem el motiu pel qual preferiria anar a la presó en lloc del autèntic “culpable”.

La nota que li donem és un 7 alt i per sopar guanya per golejada el Dani un aniria amb la mare del Dani, un altre amb l’Alba i altres amb l’autora.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s