Reunió del 8 i 9 de setembre

Fiona Barton és una escriptora i periodista britànica (1957). El virus del primer llibre va infectar al Fiona Barton quan treballa com a periodista nacional cobrint crimens i judicis. Va sentir verdadera curiositat per,  qué sabien realment les dones dels acusats?. Barton utilitza la seva experiència professional en la ficció per a escriure intriga criminal i psicològica.

Per la seva tasca professional li van atorgar el Premi Nacional de la Premsa Britànica; millor reportera d’enguany.

La viuda és una narració presentada per entregues. El personatges explicant en primera persona la seva realitat i els fets es desenvolupant darrera la desaparició d’una nena de dos anys; Una mare aterrada, un treball policial que no cedeix gràcies a la tenacitat d’un cap de departament durant tres anys. La pressió mediàtica que embolca la ment, la voluntat i arriba a transformar la realitat dels propis protagonistes. La pederàstia, el mercat de la pornografia infantil i el mon ocult i amagat darrera el crim infantil és tractat de forma respectuosa per l’escriptora. Cadascú que té a veure en aquests relat te l’oportunitat d’explicar-se com un narrador, respectant la cronologia dels fets.   

Resum de Lectura

La trama és molt àgil i poc complexa. Atrapa des de les primeres pàgines. No ha sigut considerada com a novel.la negra, més aviat policíaca. El protagonisme donat a cada personatge en temps i prioritat per entregues ha sigut ben valorat.  Reiterativa. Resolt de manera fàcil .

A tots ens ha portat el record de la desaparició a Portugal de la Nena Madeleine Maccann, i hem sentit com l’escriptora s’apropava aquets fets.

La puntuació no ha superat els 6 punts

Arantxa A.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s