Reunió 1 d’abril de 2019

una_revelacion_brutal_300_rgb

Sessió Novel.la Negra

1 d’abril de 2019

Autora: Louise Penny

Títol: Una revelación brutal

Louise Penny (Toronto 1958) va treballar com a periodista i locutora en radiodifusió. Va publicar la seva primera novel.la l’any 2005. La saga (tretze novel·les) dedicada a l’Inspector Cap Armand Gamache i a la localitat de Tree Pines han estat traduïdes a

vint -i-cinc idiomes. El 2013 va ser nomenada Membre de l’Orde de Canadà per la seva contribució a fer difusió del seu país.

La valoració del lector,

Penny utilitza un to amable e irònic. Lectura entretinguda amb una barreja d’investigació amb altres històries paral·leles. Relat fidel i bucòlic de la vida a Tree Pines. Els seus personatges produeixen realitat, por, són sensibles al mateix temps que roïns i poca solta. L’inspector Gamache es trobarà que la víctima és un gran misteri de la mateixa manera que l’arma homicida. Però l’autora no convenç a tothom de la mateixa manera a l’hora de valorar la novel.la com a negra. L’han trobada romàntica i acurada a l’hora de descriure els personatges (multitud per a alguns). Han sigut coincidents a l’hora de veure la narrativa com un estadi de novel.la televisiva; un muntatge en freqüències. El procés de la investigació recorre un mon de diversió excèntrica a on  l’escriptora traspassa els límits del retrat psicològic arribant al fons de l’anima.

A. Arcaute

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s