Reunió 1 d’abril de 2019

una_revelacion_brutal_300_rgb

Sessió Novel.la Negra

1 d’abril de 2019

Autora: Louise Penny

Títol: Una revelación brutal

Louise Penny (Toronto 1958) va treballar com a periodista i locutora en radiodifusió. Va publicar la seva primera novel.la l’any 2005. La saga (tretze novel·les) dedicada a l’Inspector Cap Armand Gamache i a la localitat de Tree Pines han estat traduïdes a

vint -i-cinc idiomes. El 2013 va ser nomenada Membre de l’Orde de Canadà per la seva contribució a fer difusió del seu país.

La valoració del lector,

Penny utilitza un to amable e irònic. Lectura entretinguda amb una barreja d’investigació amb altres històries paral·leles. Relat fidel i bucòlic de la vida a Tree Pines. Els seus personatges produeixen realitat, por, són sensibles al mateix temps que roïns i poca solta. L’inspector Gamache es trobarà que la víctima és un gran misteri de la mateixa manera que l’arma homicida. Però l’autora no convenç a tothom de la mateixa manera a l’hora de valorar la novel.la com a negra. L’han trobada romàntica i acurada a l’hora de descriure els personatges (multitud per a alguns). Han sigut coincidents a l’hora de veure la narrativa com un estadi de novel.la televisiva; un muntatge en freqüències. El procés de la investigació recorre un mon de diversió excèntrica a on  l’escriptora traspassa els límits del retrat psicològic arribant al fons de l’anima.

A. Arcaute

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s