Reunió del 14 de gener

 

lechuzaMail enviat per la nostra companya Marta V. l’endemà de tenir la reunió del Club:

La reunió d’ahir va començar amb quatre persones i després es va afegir una cinquena. Els comentaris següents son el resum de les opinions tant dels presents com dels que vau enviar la vostra opinió escrita

En general s’ha valorat com un llibre fàcil de llegir, algunes creuen per la seva simplicitat d’acció i desenvolupament : “ Una trama complicada però basada en personatges i accions més aviat simples. Genera un conte una mica avorrit perquè a més qualsevol acció es basa en moltes explicacions i els moviments dels personatges van per darrera de la percepció del lector”

Uns quants també creuen que es massa lenta, altres comencen a trobar-la més interessant i dinàmica a partir de mig llibre.

També s’ha valorat la trama en l’aspecte psicològic, L’autora ha sabut descriure molt bé diferents personatges amb les seves peculiaritats psicològiques que retraten o essers fràgils, o primitius, o romàntics i somiatruites, o mediocres i anodins…. culminant amb la figura sublim de l’egoisme, manipulació i capacitat exterminadora de la coprotagonista. I aquestes peculiaritats ens les va descobrint lentament al llarg de la trama.

Per alguna lectora tothom està tarat i la història no es real. A un altre li ha sobtat l’atmosfera asfixiant que viu en Robert i la seva incapacitat de veure venir les amenaces dels “dolents”, ho troba “massa”…. Un altre opinió : admiració per la capacitat d’expressar la gelosia d’un home ,per part d’una dona (L’autora).

En quant el final de la novel.la en general no la trobem massa encertada: “ faltaria un capítol”, “una trama lenta que al final es precipita”, final massa obert … Un opina que el final es el de menys en l’obra .

Les que ja havien llegit altres obres de P.H., opinen que les seves sobre Mr. Rippley son millors. Aquí ho deixem……

Valoració mitjana: 6,5

Aniria a sopar….. La majoria amb ningú, una que com a molt amb l’autora Patricia H, un altre amb Jennifer, altre amb en Robert i Ralph Jurgen junts per poder aprofundir en la personalitat de Nickie, dos més amb la Nickie

La Maru ens va aportar un article de la novel·la de Omaira G. editat en el Blog “Entre la lectura y el cine”

Això es tot, per acabar els que vàrem ser-hi presents volem animar-vos a tots a venir i participar ja que en aquest moment gaudim d’un local immillorable……

Marta V.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s