Hola blacks i blackes,
Aquest any i seguint la tradició, el passat divendres dia 6 de juliol vàrem fer la trobada/soparet que tan feliços ens fa i com ja fa uns anys te lloc al incomparable txoco del Lluis Lorenzo que tan amablement ens el cedeix per estar totalment a la fresca!!!
Un sopar exquisit ple de delicatessen, una part important islandès degut a que com havíem llegit BETTY de l’autor Arnaldur Indridason, doncs vinga allà estàvem amb els guèisers, salmó a l’assassinada, molt bo per cert, regat amb vi “El Prisionero”, diferents mariconades i amb el plat fort de Bacallà al “pil pil”, una elaboració fantàstica de la nostra Arantxa que va deixar el Bàltic per un Cantàbric impressionant!!
Les postres, pastís de xocolata elaborat pel fill de l’Àngel Boré que no té res a envejar a cap pastisseria de les de renom de Barcelona!
Xerrada interesant amb força contingut de les millores o canvis de la dinàmica del club però si alguna cosa va quedar clara es que estem molt a gust, anem quatre, sis o deu a les convocatòries. Val la pena!!
La black és una institució for ever and ever.
Estem molt orgullosos i seguim endavant.
Lola Galvan