Reunió del 7 de maig de 2018

palido-criminal_philip-kerr_libro-oafi368L’Arantxa no pogué venir a la reunio. El resum del que va passar el va fer la Marga i el va enviar per mail a tots els membres. Aquest és un fragment:

«La reunió va ser en “petit format” (Glòria, Agueda, Lluis L, Conxa, Angel i Marga) però força interessant. El llibre comentat, com ja sabeu, va ser “Pálido criminal”, de Philip Kerr, segon volum de la trilogía Berlin Noir.

El llibre ha agradat molt, tant als que ja coneixien l’obra de Philip Kerr com pels “novatos”, i la veritat és que cap de les notes dels que han donat la seva opinió, ha baixat del Notable (nota mínima 7). Com va dir el LLuis L, hem disfrutat molt llegint aquest llibre.

Com aspectes negatius, s’ha dit que la trama al principi sembla una mica complicada, i que el fet de que hi hagin tants personatges, amb noms complicadets, i una proliferació de sigles, en alguns moments ha dificultat seguir el fil.

Els trets que millor s’han valorat són basicament dos: La descripció de l’entorn social, polític i històric de l’Alemanya nazi abans de la guerra, i el personatge principal, el detectiu Bernie Gunther, que ens ha conquistat a tots , per molts motius, entre altres la seva ironia i sarcasme.

La nota mitja ha estat un 7.8. I tothom ha coincidit amb anar a sopar amb el Bernie!!! No sé si això havia passat mai amb la història d’aquest club, que tothom coincidís….

La proposta de lectura de la nostra coordinadora pel proper mes és: “Jack vuelve a casa” de Ted Lewis».

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s