Reunió del 4 de desembre

A la reunió del 4 de desembre vam comentar el llibre «El exterminio». No va agradar gaire i per l’efecte contagi va haver alguns membres del club que no l’han donat cap oportunitat. Ens ha semblat un llibre sobrevalorat. De vegades semblava escrit pel Boris Vian en la linia de “Escupire sobre vuestra tumba” barrejat amb “Asesinato en el orient express” on tothom te motius per assassinar la víctima.9788490067703

Hi ha varies trames al mateix llibre i a alguns els ha semblat que eren des connexes. Hi ha hagut algun comentari que ha assenyalat que havia agradat la narració en primera persona de cada personatge i com es complementaven.

A alguns ha decebut el final i d’altres no han entès com el pare mata la filla i el seu xicot, a més que l’assassí hauria pogut estar qualsevol.

En conjunt el llibre no ha acabat de fer el pes però donem les gràcies a la nostra coordinadora Arantxa perquè és un llibre que s’ha de llegir atès que el Thompson és un referent de la novel·la negra i se l’ha comparat amb el Dashiel Hammet o el Raymond Chandler.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s