Reunió del 8 de maig

Mail enviat per la nostra coordinadora Maria B.

«Hola, bon dia a tothom,

 Ahir érem força gent a la reunió. Vam omplir pràcticament tota la taula i així i tot la conversa es va desenvolupar de forma ordenada i es van tocar molts temes. Els que hi éreu ja ho sabeu, els que no vau poder acudir llàstima perquè també us vau perdre un “picoteo” molt interessant a La Toque. Bé, això ja ho vau veure a les fotos.

IMG_20170508_194904_resized_20170509_043418754Introducció resolta, anem al gra. La novel·la, dintre de que no va agradar a molta gent, especialment la traducció, també va tenir defensors. Com elogis cal destacar els d’en Luis B. (“…El personatge és un professional i m’agrada. Té un cert sentit de la justícia. La presó, la millor part…”); de la Marisa ( “…Malgrat la traducció el llibre m’ha agradat. S’ha de tenir en compte que es va escriure als anys 50, durant la postguerra. Probablement és la primera novel·la que explica la visió del delinqüent i els personatges són molt humans. Estil americà de fer novel·la negra, frases curtes i seguir l’estructura…”); d’en Jaume (“…Interessant el tractament de l’amistat, els prostíbuls, la presó i el paper que jugaven les dones, a on s’aprecien dos diferents arquetips: la tendra i l’ardent i resolutiva….”); i de mi mateixa (“… en el fons la traducció lliga perfectament amb el contingut de l’obra. No m’ha molestat la traducció, més aviat penso que s’hi avé força…”).

 Òbviament també hi va haver detractors. La majoria perquè els hi va molestar força la traducció i a d’altres no els hi va interessar el tema o temes que es desenvolupen.

 Hi ha comentaris també penjats al Wathsapp i al Mail. I, tenint en compte també els que no van venir però van enviar el Comentari, guanya per anar a sopar en Giovanni seguit de La Roca i la nota mitja és de 5. La propera novel·la a llegir és “Balada de la Costa Oeste” d’en Jean-Patrick Manchette.

Una bona notícia és que ja tenim Coordinadora per la propera temporada, l’Arantxa. Estic segura de que a tots us agradarà la seva decisió.

 I hem establert ja data pel sopar de fi de temporada, el divendres 30 de Juny i els encarregats d’organitzar-ho, en Luis L. i l’Arantxa. Ja sabeu, aquest any toca sopar francès.»

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s